Festivalcamp

 

CampNato

Det er jo nesten ikke slett mark her ute. Men vi endte opp med en idyllisk plass like ved havet som ligger 800 meter fra Tørrfiskloftet. På denne campen er det tilgang til toalett, dusj, vann, strøm, grill- og bålplass. Inne på Bakkehuset finner man også en døgnåpen kiosk med salg av mat og drikke og en varmestue.

 

Det er 18 års aldersgrense på CampNato og det er kun de som har billett til Sørøyrocken som kan bo der. En CampNato billett gjelder for en person. Skal flere campe i samme telt/bobil/vogn/lavvo må alle ha hver sin CampNato. Det er ikke lov med engangsgrill på CampNato!

 

CampStille

Er en alkoholfri stillecamp. Den ligger utsøkt plassert ca. 400 meter fra Tørrfiskloftet. Det skal være stille på denne campen kl. 01.00. Her blir det tilgang til toalett og vann. Dusj kan benyttes på skolen innenfor bestemte tidspunkt. Hit kan du komme med hele familien å kose vettet av deg. En CampStille billett gjelder for en person. Skal flere campe i samme telt/bobil/vogn/lavvo må alle ha hver sin CampStille billett.

 

Bobil/Campingvogn/Lavvo

Om du har lyst til å campe i bobil, campingvogn, lavvo eller partytelt er du hjertelig velkommen til å gjøre det. Da kjøpe du en Sværing-billett som gjelder for en campingenhet. Du trenger bare en Sværing-billett pr. Bobil/campingvogn/Lavo i tillegg til at hver person som camper i den har en campbillett. På begge campene er det lagt til rette for bobil og campingvogn.

 

Campbilletter finner du her

 

PS! Begge campene er myggfrie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT OSS:

  Festivalsjef - 986 54 336

 

  hei@soroyrocken.no

  booking@soroyrocken.no

  camp@soroyrocken.no

  presse@soroyrocken.no